Предизборна хроника: ПП "Гражданска платформа "Българско лято" представи листата с кандидати за народни представители в 19-и МИР - Русе

Предизборна хроника: ПП „Гражданска платформа „Българско лято“ представи листата с кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе

Време за прочитане: 2 мин.

ПП „Гражданска платформа „Българско лято“ представи листата с кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе. Това стана тази вечер на площад „Свобода“ в центъра на Русе въпреки неблагоприятните климатични условия.

Избрах да бъда част от „Българско лято“, защото е единственото движение с достатъчно смели хора, решени да се изправят срещу рекета на държавния апарат, заяви водачът на листата Стефан Стефанов. Той изказа своята благодарност към идеолога на платформата Васил Божков, като заяви, че е приел предложението поради това, че е завършен бизнесмен и невероятно интелигентен човек. По думите на г-н Стефанов, Васил Божков е един от основоположниците на протестите срещу бившето правителство с предоставени доказателства за рекета в страната.

Ще спрем не само на местно, но и на държавно ниво рекета и репресиите над малкия и среден бизнес, подчерта той. Ще осигурим подкрепа на експортно ориентирани фирми в регионален и национален мащаб и ще упражняваме засилен контрол над обществените поръчки, категоричен бе водачът на листата.

Предвиждаме дългосрочна стратегия за привличане на туристи и развитие на туризма в този толкова богат на исторически, природни и културни дадености район. Приоритет ще бъде мечтата на много граждани в района изграждането на магистралата Русе – Велико Търново, която да облекчи трафика Русе – Бяла и да предотврати редица смъртоносни ПТП-та, заяви във видеовизитката си г-н Стефанов.

Като всички русенци и мен ме боли, че великолепието на град Русе е системно и нарочно разрушавано през последните години. Малката Виена заслужава да заблести отново.

Време е държавата да заработи в синхрон с хората и дам им помага да живеят достойно! Време е за справедливост! Справедливост за Русе!

Представянето продължи с диалог със създателя на гражданската платформа Васил Божков, който се включи посредством видеоконферентна връзка и отговори на редица въпроси от граждани и кандидатите за народни представители.

Ето и пълната листа от кандидати за народни представители:

1СТЕФАН ЮЛИЕВ СТЕФАНОВ
2ЗЕРРИН АДНЯНОВА МУСТАФОВА
3МОНИКА АБАС БАБИКЕР
4ГАБРИЕЛА МАРИЯН ТОДОРОВА
5ПЕНЧО ИВАНОВ БАХЧЕВАНОВ
6МАЯ САШЕВА РУСАНОВА
7ПЛАМЕН ИВОВ ГЕОРГИЕВ
8ТОДОР ЙОРДАНОВ ТОДОРОВ
9НАДЕЖДА КРЪСТЕВА КРЪСТЕВА
10ЗОЯ СЪБИНОВА РАДНЕВА
11ИВАН СТОИЛОВ ИВАНОВ
12АКСЕНИЯ РАШКОВА АНТОНОВА
13ПЛАМЕН ЙОРДАНОВ ЙОРДАНОВ
14ГАЛИНА СТЕФАНОВА РАДОЕВА
15ДЕСИСЛАВ РУМЕНОВ ХРИСТОВ
16МИЛЕН ДОБРЕВ МИНЧЕВ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня