Предизборна хроника: Протест срещу поскъпването на горивата, битовата елекроенергия, водата за битови нужди, стоките от първа необходимост в Русе

Предизборна хроника: Протест срещу поскъпването на горивата, битовата елекроенергия, водата за битови нужди, стоките от първа необходимост в Русе

Време за прочитане: < 1 мин.

Поскъпването на горивата, битовата елекроенергия, водата за битови нужди, стоките от първа необходимост, както и храната, е резултат от лошото управление на кризата, породена от КОВИД – 19 и нежеланието на 45 Обикновено народно събрание да поеме отговорност за управлението на страната, като приеме мерки за преодоляване на кризата.

Ние от БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ настояваме за незабавни действия от страна на служебния кабинет, които да позволят на хората глътка въздух на фона на галопиращата инфлация.

Цинично е основната тема в обществото да бъдат вентилаторите, с които ще се охлаждат машините за гласуване, докато потребителската кошница на усърдно работещите български граждани, постоянно се свива. За последните два месеца поскъпването на стоките от първа необходимост и храната е над 30 %. Това е недопустимо!

Заради това ви призоваваме на 3 юли от 11 часа на автопротестно шествие под надслов: „ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПОСКЪПВАНЕТО НА ГОРИВАТА, ТОКА И СТОКИТЕ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ“! С това искаме да заявим несъгласието си с действията на служебното правителство!

Сборен пункт на събитието е паркингът, намиращ се до бившите казарми на Пети пехотен полк.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня