Предизборна хроника: Станимир Станчев: Десните в Двемогилска община са твърдо зад коалицията ГЕРБ - СДС

Предизборна хроника: Станимир Станчев: Десните в Двемогилска община са твърдо зад коалицията ГЕРБ – СДС

Време за прочитане: < 1 мин.

Десните в Двемогилска община са твърдо зад коалицията ГЕРБ – СДС, сподели кандидатът за народен представител Станимир Станчев след срещата си със СДС – Две могили.

„Единодушни са, че дясното е двигател на напредъка. Одобряват идеята ми за създаване на местни инициативни групи. Тяхната дейност ще раздвижи икономиката там. Искат и повече социални предприятия за хора в неравностойно положение. Общината има добра практика в тази област. Защитената и субсидираната заетост също са важен инструмент и дават решение в борбата с безработицата в областта, вследствие на пандемията и икономически диспропорции на региона.

Споделиха идеята ми, че на Русе са нужни нови икономически мощности, нов тласък за да се превърне в такъв център. Защото такъв център повдига и жизненото равнище в по- малките общини, каза кандидатът за народен представител.

„Хората искат и развитие на регионалния туризъм. Обясних,че не само институциите, но и хората, НПО- секторът, читалищата, всички заинтересовани страни могат да допринесат за развитието му. Две могили има потенциал и за алтернативен туризъм. Обмислихме и идеята за уикенд туризъм в региона“, отбеляза още г-н Станчев.

„Нашите хора там са в малкия и среден бизнес и много от тях в земеделието. Произвеждат и вина и са добри готвачи. Затова и срещата беше на маса, да уважим храната и виното. Всички бяха или ваксинирани, или с антитела. Ние стриктно спазваме противоепидемичните изисквания“, посочи в заключение той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня