Предизборна хроника: Татяна Дончева представи кандидатите за народни представители на коалиция "Изправи се! Мутри вън!" в 19-и МИР - Русе

Предизборна хроника: Татяна Дончева представи кандидатите за народни представители на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ в 19-и МИР – Русе

Време за прочитане: 2 мин.

Татяна Дончева представи днес кандидатите за народни представители на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ в 19-и МИР – Русе. Самата Дончева е водач на листата в областите Русе и Варна и е доста добре позната на гражданите в региона и страната, за да бъде представяна.

Първолета Чавдарова – Летиция е представител на „Движение 21“ и за втори път е кандидат за народен представител от листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“. Тя се занимава със сценография в операта и балета. Известен художник на костюми и дизайнер Летиция успешно води семейния бизнес в сферата на хотелиерство, ресторантьорство и облекло.

Константин Георгиев е на 33 години от Русе. По призвание и образование е магистър – фармацевт и има частен бизнес. За него най – важното нещо, от което трябва да започне промяната у нас, е образованието и съдебната реформа.

Владислава Гарвалова е оперна певица и солист на Държавна опера – Русе. Обществеността в Русе я познава като организатор на екопротестите, целящи да има чист въздух в града и да се противодейства на корупцията. Тя представлява „Движение 21“, защото за нас културата е особено важна и ние във всички листа, в които имаме водещо участие, имаме и водещи представители на културата, коментира Татяна Дончева. Такива в София са Марчо Апостолов и Еделина Кънева – солисти на Музикалния театър „Стефан Македонски“, такъв е Жорж Трак в Пловдив, добави тя.

Съгласих се да бъда в листата, за да променим тази ситуация към по – добро, подчерта тя.

Албена Енчева работи като адвокат в Русе. Тя се занимава с гражданско, семейно и търговско право. Преди да стане адвокат е завършила икономика в Свищов. Дълго време е работила като счетоводител в счетоводна къща. Мотивирана е да участва в листата, защото със своята практика и познания може да помогне в развитието на правото, така и правилното му прилагане.

Радостина Андреева е завършила приложна лингвистика, английска и арабска филология. В момента е директор на частни учебни заведения за деца със СОП.

Светослав Вълчев се занимава със земеделие, има голямо желание да се промени статуквото, поради което участва в листата. Той изрази надежда да постигнат заедно успех на предсрочните парламентарни избори.

Радослав Радоев е от Русе. Завършил е бакалавър „Финанси“ и магистратура „Мениджмънт на човешките ресурси“ и „Артмениджмънт“. Той е учител в ПГСС „К. А. Тимирязев“ – Две могили.

Смятам, че много хора не са доволни от видимите резултати, хаоса и корупцията в държавата, отбеляза Радоев. От „Изправи се! Мутри вън!“ ще променим положително държавата и града, в който живеем, сподели още кандидат – депутатът.

Ралица Костова Барашка – Николова живее и работи в Русе. Тя е адвокат. Занимава се преимуществено с гражданско и търговско право. Семейна, с две деца. Съпругът и е преподавател. Съдебната реформа за всички юристи е от изключително голямо значение и важност, коментира тя. В настоящата дискусия бяха представени някои теми и идеи, които са съществени за правораздаването.

Деян Недков работи и живее в Русе. Семеен, с две деца. Той е с магистърска степен – специалност „Енергийни машини и съоръжения“ от Русенски университет „Ангел Кънчев“ и застрахователен брокер. Понастоящем е общински съветник в ОбС – Русе.

Ето и пълната листа:

1ТатянаДончеваТотева
2КонстантинЖивковГеоргиев
3ИвайлоДимитровКоцев
4ПърволетаЧавдароваИванова – Радева
5ВладиславаГеоргиеваГарвалова
6МирославаСтаневаСтанева
7АлбенаФилиповаЕнчева
8РадостинаХристоваАндреева
9СветославДанчевВълчев
10ВладиславЙордановНиков
11РадославСтанимировРадоев
12СтефанРужковШиков
13АнатолиАнчевКостадинов
14ГеоргиДимитровТодоров
15РалицаКостоваБарашка – Николова
16ДеянИвановНедков

Татяна Дончева участва в дискусия, посветена на правосъдната система у нас, по време на която бяха засегнати основни аспекти от състоянието и предизвикателствата, особено по отношение на кадровата обезпеченост и квалификация. Г-жа Дончева очерта основните приоритети на коалицията, които ще намерят отражение в законодателната работа на бъдещите депутати от 46-ото Народно събрание след парламентарните избори на 11 юли.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня