Предизборна хроника: Кандидати от листата на коалиция “БСП за България” в Русе се срещнаха с жители на квартал “Здравец”

Предизборна хроника: Кандидати от листата на коалиция “БСП за България” в Русе се срещнаха с жители на квартал “Здравец”

Кандидатите от листата на коалиция “БСП за България” в Русе се срещнаха с жителите на квартал “Здравец”.

На срещата бяха обсъдени основните приоритети на левицата като реална помощ за гражданите с акцент върху най-нуждаещите се, защита на малкия и среден бизнес и на родното производство, възраждане на индустрията и земеделието, премахване статута на болниците като търговски дружества, свобода на медиите като гарант за демокрацията в България, трансформация на икономиката.

“Ние сме готови и силно мотивирани да покажем, че пътят по който тръгваме, е именно този, който трябва да следваме – за една икономически силна и социално справедлива България”, заяви пред присъстващите Пламен Рашев – втори в листата на социалистите и председател на Общинския и Областен съвет на БСП в Русе.

Кандидатът на левицата в Русе Нора Стоянова подчерта още, че главна цел на БСП ще бъде възстановяването на нормалните икономически отношения и възможности за всеки; социалната защита на правата, човешкото достойнство, гражданските права и интересите на трудовите хора, социално слабите и пенсионерите, даването на перспектива пред младите хора.

От своя страна Рашев припомни, че левицата предлага реален План за промяна на модела на управление и на модела на икономическо развитие с оглед ролята на държавата като стопанин и регулатор, вместо фалшивия и лицемерен Рестарт и безвремието, предлагани от Герб като средство за конюнктурно продължаване на властта на настоящото провалено правителство. Той допълни, че съвременната икономика изисква държавата да играе далеч по-голяма роля, отколкото досега.“Ние сме за свободни и честни избори, за различна от сегашната власт. Нека всеки определи сам за себе си на коя страна застава сега и след изборите. Изборът на “БСП за България” е за солидарност в кризата, за справедливост в разпределението, за индивидуална и национална сигурност. Вашият избор ни задължава да полагаме грижа за живота, здравето и работата на всеки българин. Вашето доверие на дава сила да отстояваме българските национални интереси”, изтъкнаха в заключение социалистите.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: