коледа нова година

Преди Нова година – ревизирайте апартамента

Време за прочитане: 2 мин.

Време е да почистете апартамента си от стари и ненужни неща преди Нова година, за да не бие Бикът на вратата с копитото си

Нашето отношение към различните предмети в апартамента е всъщност много различно. Преценете сами: някои хора обичат да готвят и купуват огромни количества красиви чинии, чаши, прибори за хранене. Други пък събират красиви картини за дома си. Но има и тип обикновени хора, на които харесат някои стари неща, които се мотаят в стаите от години. Сърце не им дава да ги изхвърлят в кошчето.

Всъщност подобно събиране на непотребни вещи  може да има много лош ефект върху енергията в апартамента. Затова нека си спомним кои неща е по-добре да изхвърлим от апартамента си и така да има повече пространство.

Фигурки  и статуетки на птици

Орли, щъркели и гълъби – никога не пазете статуетките на тези птици у дома. Те просто магнетично привличат негативната енергия към себе си. Определено е време да се отървете от тях.

Нежелани подаръци

Оказва се, че нехаресвания и нежелан подарък просто е пълен с негативна енергия. Когато държите в стаята нещо, което не сте искали, но сте приели, за да не обидите човек, то, докато остава с вас, и ще отрови жизненото ви пространство.

Картини, плакати, изобразяващи риби

Изображенията на риби в дома може да не носят нищо лошо. Но с времето те правят по-слаб. Ще станете по-уязвими към други хора с по-силни енергии. Това се отнася за връзки, приятелства и дори кариера. По-добре е да изхвърлите такива интериорни предмети.

Неживи животни – цели и части от тях

Обикновените рога могат да донесат много мъка в дома или да ви разделят от любимия човек. Дори една красива колекция от бръмбари или пеперуди може да направи това. Домът не е музей. Моля, разберете това.

Износени и стари обувки

Само светците ходят в небето. Ние, грешниците, сме принудени да ходим по земята, по тази причина изхвърлете всички скъсани и стари обувки от дома. Първо, те заемат само място, и второ, ако вече не могат да обслужват физически собственика, представете си колко невидими неща са им залепнали по време на тяхната употреба!

Стари портфейли

Понякога се случва собствениците на жилища да продължават да пазят старите си портфейли от носталгия. Понякога дори съхраняват всякакви боклуци от хартия, щастливи билети, малки банкноти с чуждестранна валута и така нататък. Всичко това трябва да се изхвърли, при това незабавно. Такива предмети няма да донесат със себе си нищо друго освен бедност.

Сухи цветя Заедно с рогата и мъртвите животни, сухите цветя носят със себе си енергията на нещастието. А и събират доста прах, която трудно се маха. Животът продължава и нека миналото остане назад. Просто си дайте възможност да живеете пълноценно и изхвърлете излишните боклуци.

Сподели:

Още новини от деня