дсб русе иван станев

Председателят на ДСБ – Русе Иван Станев: Да започнем разумна и прагматична дискусия, как заедно да направим този свят и най-вече нашия град, по-добро място за живеене

Фактите от 6 януари 2021г., каквито ги видях, са:

• (1) Двама генерали – един президент и един Министър Председател се замерят цяла сутрин с полуистини и лъжи;

• (2) един Председател на партньорска политическа структура в Русе, избягващ разговор очи в очи, ме атакува партизански из засада, през наш симпатизант, да подкрепя крайни насилствени действия в предстоящата предизборна кампания;

• (3) един друг президент първо покани симпатизантите си да завземат Капитолия, а после с половин уста ги призова „ … и все пак … Вървете си в къщи. Вървете си с мир.)

Дами и господа,

Вече са дошли талибаните-християни и талибаните-атеисти (и у нас и на Капитолия). След тях идва тежко въоръжената полиция и на крачка след полицията вървят диктаторите (и у нас и на Капитолия). Идва „33-та година“ на 21 век. Не забравяйте, че жертвите на пандемията и проблемите, които тя донесе ще ни се сторят утринна роса в сравнение с това, което ще донесат диктаторите на 21 век. И не забравяйте, че за разлика от тежката полиция на Капитолия, която го разчисти от протестиращи в рамките на петнайсет минути, нашата полиция няма нито опита, нито оборудването, нито културата, нито протестиращите на Капитолийската полиция.

Човечеството, благодарение на науката и познанията си за света вече започва да излиза от кошмара на пандемията. Наша задача е заедно да направим този свят по-добро място за живеене. Наша задача е да спрем талибаните-християни, талибаните-атеисти, тежката полиция и диктаторите (както на Капитолия, така и у нас).

Каня всички вас, които искате по-добро бъдеще за България да забравим всичко талибанско, да изключим от смисления разговор всички талибани и да започнем разумна и прагматична дискусия, как заедно да направим този свят и най-вече нашия град, по-добро място за живеене.

Нека Бог ни даде силата и волята да успеем!

Председател на ДСБ-Русе

Иван Станев

Сподели: