Председателят на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов в Русе: Целта на "Възраждане" е да бъде първа политическа сила

Председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов в Русе: Целта на „Възраждане“ е да бъде първа политическа сила

Целта на „Възраждане“ е да бъде първа политическа сила. Работим за това и смятаме, че имаме всички шансове да постигнем този резултат, заяви на пресконференция в пресклуба на БТА в Русе председателят на партията Костадин Костадинов. Той отговори на актуални въпроси за вътрешната и външната политика на страната, провеждащата се предизборна кампания и целите на политическата сила в краткосрочен и дългосрочен план заедно с водача на листата от кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе Златан Златанов, както и кандидата за народен представител Христо Попов, който е и зам. – председател на Общински съвет – Русе.

Чуйте какво заяви г-н Костадинов.


Според него към настоящия момент ситуацията е такава, че дори социолозите отбелязват изключително динамичната обстановка. 

Костадинов заяви, че целта по време на предизборната кампания е да бъдат мобилизирани колкото се може по-голяма част от българските граждани да излязат да гласуват. 
По думите му кампанията е доста вяла, а причината е, че никой друг освен „Възраждане“ не иска по-висока избирателна активност. 

„След изборите ние ще проведем разговори с всички останали политически сили без ДПС. Но разговорите ще бъдат при нашите условия, които са пет на брой“, каза Костадинов. 

Той заяви също, че „Възраждане“ има голям шанс да създаде нова група в Европейския парламент след изборите- на „истински консервативни суверинистки политически партии“. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: