Председателят на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов в Русе: Целта на "Възраждане" е да бъде първа политическа сила

Председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов с коментар за възможностите за включване на страната ни в проекта „Един пояс – един път“ в Русе

Председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов направи кратък комента относно за възможностите за включване на страната ни в проекта „Един пояс – един път“ в Русе по време на пресконференция в пресклуба на БТА в Русе председателят на партията Костадин Костадинов.

Чуйте какво отговори той на въпроса от RuseInfo относно възможността страната ни да развива и задълбочи отношенията с Китайската народна република.


Поводът бе предстоящото побратимяване между град Русе и град Ичун, провинция Дзянси, Китайска народна република. Вижте повече по темата тук

Той отговори и на други актуални въпроси за вътрешната и външната политика на страната, целите на политическата сила в краткосрочен и дългосрочен план заедно с водача на листата от кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе Златан Златанов, както и кандидата за народен представител Христо Попов, който е и зам. – председател на Общински съвет – Русе.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: