Председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов в Русе: "Възраждане" ще постави началото на нова европейска политическа група

Председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов в Русе: „Възраждане“ ще постави началото на нова европейска политическа група

ПП „Възраждане“ ще постави началото на нова европейска политическа група. Това заяви председателят на партията Костадин Костадинов на среща с членове и симпатизанти в Русе. 

Той добави, че това, което „никоя друга българска политическа партия не е правила“, ще се случи на 12 юни, когато в София ще се съберат представители на партии от целия Европейски съюз. Костадинов съобщи, че вчера и днес е провел разговори с представители на „Алтернатива за Германия“, които бяха изгонени от крайнодясната група в Европейския парламент „Идентичност и демокрация“. 

Чуйте думите на г-н Костадинов.


Председателят на ПП „Възраждане“ припомни, че сред приоритетите в предизборната програма на партията е създаването на екип, който да предоговори условията за членство на страната ни в Европейския съюз. 

„Целта ни е да управляваме България с ясни приоритети, включващи референдуми за запазване на българския лев и членството на България в НАТО, прекратяване на санкциите срещу Русия и военната помощ за Украйна. Хората споделят, че повече така не може да продължава, защото държавата ни е поставена буквално на дръвника и е предвидена за унищожаване. Крайно време е да започнем да възраждаме България“, заяви още Костадинов. 

На среща в зала „Русе“ бяха кандидатите за народни представители на „Възраждане“ от местния 19-и многомандатен избирателен район, чиито водач е Златан Златанов, общински съветници и много граждани. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: