скб дунав 2016

Председателят на УС на СКБ „Дунав-Русе-2016“ с изявление

Здравейте, приятели на баскетбола и в частност на СКБ „Дунав-Русе-2016“!

Лично от свое име в качеството си на Председател на УС на клуба, както и от името на колегите ми от УС, категорично искам да се разгранича от днешната статия в по-големия русенски вестник, касаеща създаването на женски отбор. Гарантирам, че в нито един момент не е обсъждана формация със споменатите състезателки и главен треньор, нито пък сме вземали подобно решение за предстоящия сезон. Така нареченият „анонимен източник“ си прави лоша услуга, по-лошото е, че влияе изключително отрицателно и демотивиращо на младите момичета, на които ще разчитаме за създаването на такъв отбор.

В момент, в който все още няма яснота относно довършването на настоящия сезон и развитието на финансовата ситуация в страната, е неприемливо да се търси евтина сензация или лична изгода в ущърб на обединената общност от играчи, родители и ръководство.

За сметка на това Вие доказахте, че милеете за клуба и му подадохте ръка в труден за всички момент чрез Вашите дарения, за което искрено Ви благодаря! Това дава увереност на продължаваме да се борим за развитието на този спорт в града ни.

Само „Дунав“!

Младен Ганчев – Председател на УС

Сподели: