Представянето на книгата „Предприемачът“ ще се състои на 27 април в РБ „Л. Каравелов“ – Русе

Официално представяне на книгата „Предприемачът“ ще се състои на 27 април от 19.30 часа в Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе. Русе приема официалното представяне на първия практически наръчник за предприемачество в България, който показва бизнеса от страната, за която никой не обича да говори.

„Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата.
…Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш за красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!“

Пламен П. Попов
17 декември 2017 г.

Идвам в тоя град, за да ти разкажа лично, през какво трябва да си готов да преминеш, за да бъдеш успешен предприемач в България. Това е ръководство на стартиращия предприемач, на мечтателя, ела и го вземи! То е за теб.

Пламен е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика не само по слоган, а и чрез действия. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Косъздател е на „Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България. От 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“ /www.sabudi.bg/, с която работи с редица министерства.

Той специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на всички над 7 милиона българи да станат предприемачи. А предприемач е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее.

Посетителите ще имат възможност за:
– Кратък разговор с автора и възможност за книга с автограф и лично послание към теб
– Очакват ви още, живо четене на глава от книгата по избор от Ина Симеонова и „Книгата, която чета“
– Специален уъркшоп за личностно развитие и предприемачество с моя колега, международния обучител Ясар Маркос.

***Всеки посетител, който закупи „Предприемачът“ ще получи и специален подарък от нас – всички 12 онлайн обучения от „Университет за личностно развитие и предприемачество“/2017

Вижте повече за „Университета“: http://yassarmarkos.com/ulrp
Капацитетът на залата е ограничен, запазете своето място ОЩЕ СЕГА!

Вход свободен след регистрация. За повече информация:
e-mail: popov@sabudi.bg
Тел: +359 89 44 888 05

Сподели:

Още новини от деня