Представяне на книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи“ в Русе ще се състои на 14 ноември

Представяне на книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи“ в Русе ще се състои на 14 ноември

На 14 ноември, вторник от 18:00 часа в регионална библиотека „Любен Каравелов“ ще бъде представена книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи“, проект на онлайн списание Амбиция. Печатната книга съдържа 50 истории на вдъхновяващи българи (7, от които са русенци), написани от 10 автора в продължение на 2 години. Като допълнение към печатното издание се разпространява безплатната електронна книга и аудио книга с 11 истории.

Премиерата се организира в партньорство с регионална библиотека „Любен Каравелов“.

В книгата са включени истории на българи от цял свят в различни сфери на дейност и с различни разбирания за успеха – иноватори, спортисти, музиканти, художници, майки, бизнесмени, фотографи, бохеми, пътешественици. Сред тях са русенците Десислава Николова, основател на „Моторета Груп” и живяла дълги години в Китай; Валентина Щайн, създаваща персонализирани детски книги в Берлин; Станислав Събев, културист в САЩ и съветник по въпросите за тренировки и хранене; д-р Антон Борисов, ветеринарен лекар във Франция; Цвета Трендафолова, дизайнер на бижута за големи модни марки; Ралица Паскалева, актриса; Любен Рабчев, бизнесмен; Таня Кънчева, моден дизайнер в Лондон; Явор Попов, икономист, следвал и работел в Англия, но завърнал се в България; Ивелина Димитрова, занимаваща се с благотворителни каузи.

Заповядайте и се включите в дискусия с други автори и участници в проекта за това каква е цената на успеха и какво ни вдъхновява.

Рекламната кампания започна добре – част от екипа и събеседниците имахме интервюта в bTV, Bloomberg, БНТ2, BIT, БНР, БНР (2), в. Труд и онлайн в редица сайтове. На премиера ни в София присъстваха над 70 човека. Виждаме силен интерес към книгата в социалните мрежи.

Сподели: