Представят книгата „Обща теория на Образованието” – Системи и модули на 16 юли

Представят книгата „Обща теория на Образованието” – Системи и модули на 16 юли

Време за прочитане: < 1 мин.

Йордан Йорданов е обществен деятел и практик в сферата на общественото управление, културата и образованието в частност. Неговата книга е първата, изготвена и промислена изцяло за приложение според съвременните изисквания.

Обща теория на Образованието” – Системи и модули, обхваща цялостната структура на държавата като общество, икономика, подструктури, модули и системи, които участват в цялостния процес на подрастващия и на изградения човек.

Написана е като обобщение на съвременното българско образование. Проследява съвременните тенденции на развитие в различни сфери на Обществото и прави структурен анализ на отделните елементи, модули и системи в образователното дело.

Тя е теоретично и практическо ръководство, което обхваща всички процеси на образователната система и Министерствата, включени в управлението на държавата като основен фактор, който влияе на отделните модули и системи, явления и участници.

Книгата е изготвена като учебник и е предназначена за работа на специалисти в сферата на образованието, просветата, културните институции и учреждения, за да има българската образователна система основата за сегашен модел, поставен върху традициите от предходното време.

Книгата ще бъде представена на 16 юли от 17 часа в РБ „Л. Каравелов“ – Русе.

Сподели:

Още новини от деня