Ден на отворените врати в Русенския университет

Предстои Ден на отворените врати на Русенския университет

На 21 ноември от 10,00 часа в Канев център на Русенския университет ще се проведе традиционният Ден на отворените врати, в рамките на който кандидат-студенти, родители и учители ще могат да се запознаят с възможностите за обучение в университета и да влязат свободно в учебните зали и лабораториите. В Канев център ще се представят със свои рекламни щандове отделните факултети и филиали на Русенския университет. Предвидени са демонстрации на иновационни продукти и технологии, на роботизирана, транспортна и друга техника. Програмата включва провеждането на викторина на тема “ Какво знам за Русенския университет“ и томбола сред регистрираните посетители, на които ще се раздадат много награди на Русенския университет.

От 11,50 часа в Канев център ще се проведе среща на академичното ръководство с кандидат-студенти, родители и учители, на която ще бъдат представени възможностите за обучение в Русенския университет през новата 2020/2021 учебна година.

Надяваме се, че тази среща ще бъде полезна за учениците по отношение на тяхната професионална ориентация и ще даде възможност за задълбочаване връзките между университета и вашето училище в общата работа по подготовката на млади специалисти.

сн. Архив

Сподели:

Още новини от деня