Предстои първото бягане на 5 км. или 2 км. от инициативата на Ruse GO "Дай 5!"

Предстои първото бягане на 5 км. или 2 км. от инициативата на Ruse GO „Дай 5!“

Включете се в първото бягане на 5 км. или 2 км. от инициативата на Ruse GO „Дай 5!“. Вземете своя стартов номер с безплатна регистрация на webscorer.com/register?raceid=242423


Очакваме ви на 6 юни, неделя от 10:00 ч в Младежки парк на алеята до Вазата. Стартът ще бъде даден в 10:30 ч.

Целта на “Дай 5” е да раздвижи русенци, затова всеки участник може не само да бяга, а и да върви, да пълзи, да скача, да вземе кучето си или дори бебето в количка! Първите 1,6 км. от трасето са под мотото „Европейска миля“.


Организаторите от Ruse GO са подготвили времеизмерване за всеки участник, състезателен номер, място за багаж, “Дай 5” трасе от 2 км., ”Дай 5” 5 – километрово трасе с 2 обиколки от по 2,5 км., награди за победителите.

„Дай 5“ е бягане, подходящо за абсолютно всеки! Може да сте на 5, 15, 55 или 105, може никога през живота си да не сте бягали 5 км. или да бягате всеки ден, просто елате и опитайте „Дай 5“!


Европейска миля е част от кампанията Now We Move на Международната асоциация за спорт и култура (ISCA), промотираща нуждата от повече ежедневна физическа активност.


„Дай 5!“ се организира от спортен клуб Ruse GO с подкрепата на инициативата „Европейска миля“. Ruse GO благодари на Яна Пенева за помощта в организацията на събитието.

Сподели: