Предстои 44-ият джаз фестивал в Русе

Предстои 44-ият джаз фестивал в Русе

Предстои 44-ият джаз фестивал в Русе

„Щастлив съм отново да ви поканя да споделим заедно емоцията на джаза в трите вечери на 44 Джаз Фестивал Русе, вечери, които ще предложат красива музика, виртуозни музиканти, наслада и мечтания. Вдъхновението от необятността на джаза ще изтрие всяка трудност от изминалата година, ще изпрати далеч тревогите и битовизмите и ще ви накара да се усмихнете, да станете по-добри и да споделите любовта си. Съзидателност, емпатия, алтруизъм – като че ли малко не ни достигат, рядко са тема за размисъл и още по-рядко на самооценка и самопризнание.

„Живеем в такъв свят“, което обикновено е достатъчно оправдание, а и всички сме толкова заети..Колко? Нека понякога се опитваме да спрем и да се огледаме, да замълчим и да послушаме онази тънка струна в сърцето си, която ни прави човеци, добри и обичащи. Музиката ще ни помогне да спрем и да послушаме, да помислим и да се променим. Музиката ще ни направи по-богати, по-успешни и по-щастливи. Музиката ще ни помогне да намерим всеки ден време за едно добро, за малка помощ, за топла дума.

Нека споделим този празник на джаза с вярата за един свят от любов. Заповядайте да помечтаем заедно“, казва Борис Петров – Парчето.

Сподели:

Още новини от деня