Предстоят 2 благотворителни инициативи за набиране на средства з алечението на Георги Колеолов

Предстоят 2 благотворителни инициативи за набиране на средства за лечението на Георги Колеолов

На 25 ноември ще може да посетите благотворителен базар от 10 до 20 часа, разположен пред община Русе и концерт в Пленарна зала от 18 часа. Целта на събитието е да се наберат средства за лечението на Георги. Мъжът се лекува в Турция вече година и половина, а сумите са непосилни за семейството му.

Ето и разказът на съпругата му Корнелия, за тези които все още не са запознати.
Казвам се Корнелия и се боря за живота на съпруга ми, за бъдещето на децата и семейството ми.

Георги Колеолов е на 45 години от Русе. С него имаме две прекрасни момичета, които жадуват татко им да се върне у дома, здрав.

През 2021 г живота ни се преобърна, след като се установи, че Георги има мозъчен тумор, който спещно трябва да бъде опериран. Находката се оказа високостепенен рак и лекарите в Bългария прецениха да започнат химио- и лъчетерапия едновременно. След двумсечни терапии вместо подобрениe, състоянието на Георги драстично се влоши. Той не можеше да се движи, трудно говореше и преглъщаше. Лекарите казаха, че няма друга алтернатива на лечението и трябва да се подготвим за най- лошата развръзка. Даваха му десетина дни, до месец.

Аз не можах да се примиря и потърсихме специалисти извън нашата държава. В Турция, в клиника Анадолу Джон Хопкинс направиха необходимите излседвания на генетичната мутация на тумора и ни дадоха надежда за подходящо лечение: таргетна терапия с американски медикамент. С помощта на роднини, приятели и добронамерени познати събрахме необходимата сума за стартиране на терапията и скоро положителните резултати бяха налице. Върнахме си надеждата за живот, за изцеление, за щастие. И вече девет месеца не се уморяваме да се борим.

Но сумите, които покриват престоя и лечението на Георги са непосилни за нас. Каквито възможности имахме да продадем имот и земи – направихме го.

Имаме нужда от средства и подкрепа, защото сами не можем да се справим.

Моля Ви, ако можете, могнете на Георги, на мен, на децата ни. За да сме отново заедно, за да сме отново щастливи!
Можете да помогнете и чрез дарение:
https://pavelandreev.bg/…/da-pomognem-na-georgi-v-borbata-s…

Сподели: