Президентът на ФК Сокол остана дълбоко разочарован от постъпката на неизвестни дрифтинг любители

Президентът на ФК Сокол остана дълбоко разочарован от постъпката на неизвестни дрифтинг любители

Людмил Любенов, президент на ФК Сокол от русенското предградие Червена вода остана дълбоко разочарован от постъпката на неизвестни дрифтинг любители, вилнели върху заснежения терен на футболното съоръжение.

„Поредното безумие и бездействие на власти и органи на реда. Това се случва! С голяма болка категорично заявявам, че така и по този начин футбол в Червена вода НЯМА да има! На всичкия ми къртовски труд, здраве и нерви през последните 15 години това е отплатата и отношението към моите грижи и поддръжка на терена. Бях преглътнал всичко и имах идея отборът да се завърне в своя дом през пролетта. Предложих на община Русе план за създаване и финансиране на детски отбор, но ми беше отказано. Сега с това безобразно деяние чашата наистина преля. Дали въобще си струва да продължавам да си съсипвам живота в името на една човешка кауза?“, сподели огорченият бивш кадър на юношеския шампионски отбор на ФК Дунав Русе през 80-те години.

При добри метеорологични условия ФК Сокол е уговорил 4 домакински контроли през февруари на тренировъчния терен с изкуствена настилка на ст. „Дунав“ в Русе:

👉 неделя, 7 февруари 2021 🆚 ФК Приста 2000

👉 неделя, 14 февруари 2021 🆚 ФК Дунав Батин

👉 неделя, 21 февруари 2021 🆚 ФК Локомотив Русе

👉 неделя, 28 февруари 2021 🆚 ФК Филип Тотю

#Сокол#Червенавода#РФГРусе#Подготовка#Зима2021

Сподели: