През изминалата работна седмица бяха завършени ремонтните работи във филиалитe на детска градина „Приказен свят“ в селата Николово и Просена

Време за прочитане: < 1 мин.

През изминалата работна седмица бяха завършени ремонтните работи във филиалитe на детска градина „Приказен свят“ в селата Николово и Просена. Приключи ремонтът на дворното пространство и изпълнението на нова вертикална планировка на СУЕЕ „Константин Кирил Философ“. Това става ясно от отчета на ресор „Строителство и устройство на територията“ в Община Русе.

През отчетния период бяха отстранени дефектите при кръговото кръстовище до сградата на ОД МВР Русе от изпълнителя на строежа в рамките на гаранционните срокове. Подновени са улични и тротоарни настилки, и шахти, както и покривът на машинно отделение на един от асансьорите.

Изпълнени са 10 огледа по постъпили сигнали за незаконно строителство на територията на гр. Русе и малките населени места в общината. Издадена е 1 заповед за премахване на преместваем обект и 1 заповед за премахване на незаконен строеж.

сн. РусеИнфо

Сподели:

Още новини от деня