Преизчисляване на пенсиите и машинното гласуване бяха темите на срещите на Първолета Чавдарова – Летиция в Кошов и Иваново.

Преизчисляване на пенсиите и машинното гласуване бяха темите на срещите на Първолета Чавдарова – Летиция в Кошов и Иваново.

Първолета Чавдарова – Летиция, кандидат за депутат от Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ днес посети селата Кошов и Иваново. Тя разговаря  с жители на двете села като основните теми Бяха  пенсионната реформа и машинното гласуване. Първолета е убедена, че не събрания и митинги, а живите срещи с хората са най-важни, защото тя иска лично да чуе техните болки, проблеми и въпроси.

 В Кошов хора се жалваха, че двете главни улици са в окаяно състояние, плащат данъци, а пътят е лош. Проблеми имат и със сметосъбиране. Контейнерите са до кметството и трябва до там да вървят вместо да са близо до къщите.

Хората облагородяват около домовете си, садят цветя, но от кметството нищо не правят. В другите села наоколо е по-добре, а при нас нито пътища, нито облагородяване, нито се решава проблема с боклука.

 Облагородят хората, цветя съдят, а насреща нищо.

„Ангажиментът ни е преизчисляване на всички пенсии“ – заяви пред симпатизанти Първолета Чавдарова в село Иваново.  По данни на финансовия министър обяви, че актуализацията на бюджета, която подготвя, би могла да поеме допълнителни разходи от 1,5 млрд. лв. Тоест, пари за преизчисляване на пенсиите има. Освен това ще подкрепим малките семейните стопанства и малките бизнеси“.

И в двете населени места Първолета показа нагледно как да се гласува машинно, нещо, от което хората се притесняват.

Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ е с №8 в машината и в интегралната бюлетина

Преференция № 104   –  Първолета Чавдарова – Летиция

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: