Прекрасен старт на инициативата "Месец на Семейството" през изминалата събота в град Русе

Прекрасен старт на инициативата „Месец на Семейството“ през изминалата събота в град Русе

Прекрасен старт на инициативата „Месец на Семейството“ през изминалата събота в град Русе, съобщават организаторите. „Обещахме ви, че оттук нататък в България ще има позитивна, автентична, целеустремена и добре организирана консервативна алтернатива на неолибералното културно течение. Всяка година оттук нататък първи юни – „Денят на детето“, ще дава началото на месеца, в който заявяваме категорично и ясно – България ще бъде страна на разума, вярата, традициите и обичта! Обичта към родината, към историята и преди всичко – към семейството!

Видяхме, че имаме потенциала да разгърнем инициативата ни в истинско национално движение, отстояващо традиционната и християнска визия за обществото на фронта на културната война за умовете и сърцата на подрастващите.

Продължаваме следващата събота, 11-ти юни, от 18:00ч. пред Община Бургас. Кулминацията на месеца ще се проведе в София, на 18-ти юни (пак събота), от 15:00 на площад „Св. Неделя“. Ние ще бъдем там, каквото и да се случва – в жега или в трудности, защото вярваме в консервативната алтернатива за бъдещето. Онези, които също го вярвате – елате!“

Сподели: