Областният управител Анатоли Станев: Вярвам, че ще се справим със ситуацията и няма да се наложи нов локдаун

Приемният ден на областния управител на Русе Анатоли Станев вече няма да бъде във вторник, а в четвъртък

Приемният ден на областния управител на Русе Анатоли Станев вече няма да бъде във вторник, а в четвъртък от 15.00 до 17.00 часа. Както и досега по време на него той ще се среща с граждани и ще отговаря на техните въпроси. Припомняме, че сред водещите за Станев приоритети е ефективната комуникацията с жителите на региона. Въведена е и практика в администрацията, при която незабавно се отговаря на всяко заявление или жалба, подадено от гражданите.

Сред най-честите проблеми, които русенци споделят с областния управител са битови проблеми, спорове със съседи, както и неудовлетвореност от обслужването в някои от административните структури на местно и държавно ниво.

За среща с областния управител е необходимо предварително записване на телефонен номер: +359 82 812 223. Записването може да стане на посочения телефон всеки работен ден от 09.00 до 17.30 часа.

Обмисля се и провеждането на изнесени приемни по общините. Все още обаче е рано да се каже от кога би започнала инициативата. Тя е в процес на обсъждане със съответните органи на местната власт.

Сподели: