Приключиха дейностите по подготовка преди полагане на асфалтова настилка на паркинга и подхода към бл. „Сакар планина“

Приключиха дейностите по подготовка преди полагане на асфалтова настилка на паркинга и подхода към бл. „Сакар планина“

Приключиха дейностите по подготовка преди полагане на асфалтова настилка на паркинга и подхода към бл. „Сакар планина“.

Това става ясно от седмичния отчет на общинската администрация в Русе по отношение работата в ресор „Комунални дейности“.

Завърши изграждането на рампа от гранитен паваж за велосипеди и колички на входната алея в Парка на възрожденците – до бул. „Съединение“.

Извършени са локални ремонти по подготовка и асфалтиране /изкърпвания/ на единични разрушения на пътните настилки в с. Ново село, по пътя за с. Ново село, ул. „Матей Попов“, ул. „Троян“, ул. „Левента“, ул. „Ловеч“ и междублоковите пространства около тези улици.

Започна подготовката за локално асфалтиране на единични разрушения на пътната настилка около блоковете и междублоковите пространства на бл. „Берое“, бл. „Славия“, бл. „Марек“, бл. „Етър“, бл. „Сирма войвода“, бл. „Румяна Войвода“, бл. „Бояна войвода“ в кв. Здравец – Изток.

Приключи изграждането на нова повдигната велоалея в Парка на възрожденците.

Завърши пребоядисването на три спиркови навеса в района на кръговото кръстовище при ОД на МВР.

Положена е хоризонталната пътна маркировка с боя пластик на ул. „Антим Първи“ и ул. „Николаевска“, бул. „Д. Басарбовски“ и продължението му в път III -501 до гробищен парк с. Басарбово. Положена е напречна маркировка с боя пластик на кръстовището на бул. „Бозвели“ с бул. „Цар Освободител“.

Монтирани са пътни знаци на ул. „Фердинанд“ и ул. „Котовск“.

Монтирани са анти-паркинг колчета за отделяне на детска площадка от паркинг при бл. „13“ в кв. Дружба 3.

Измити и почистени са пътни знаци на ул. „Янтра“, кръговото движение при Паметника на Альоша, ул. „Черно море“, Общинския паркинг при пл. „Княз Ал. Батенберг“, бул. „Тутракан“, бул. „Липник“ и бул. „Хр. Ботев“.

Започна монтажът на фотоволтаична централа в Гробищен парк „Чародейка“.

Сподели: