Приключи Общинското ученическо първенство по тенис на масаНа 8 януари се изиграха срещите при момчетата и момичетата 5 - 7 клас. При момчетата победители станаха младите състезатели от МГ "Баба Тонка", на почетната стълбичка след тях завършиха СУЕЕ "Св. Константин Кирил - Философ", а ОУ "Васил Априлов" се класираха трети. Освен в отборната надпревара, се изиграха мачове и за индивидуално класиране като в него на първите три места завършиха Роан Гочев и Борис Златев от МГ "Баба Тонка" и Мартин Йоргов от СУЕЕ. При момичетата 5-7 клас на първите две места отново завършиха състезателите от МГ "Баба Тонка" и СУЕЕ "Св. Константин Кирил - Философ", а трети станаха ОУ "Братя Миладинови". Индивидуални шампионки станаха Марина Начева, Калина Попова и Валентина Боянова и трите от МГ "Баба Тонка". На 9 февруари се проведе състезанието за юноши 8-10 клас. На първо място се класира ПГЕЕ „Апостол Арнаудов”, втори са младите тенисисти от АЕГ „Гео Милев”, а на трето място се нареждат състезателите от ПГСАГ „Пеньо Пенев”. Атила Пламенов от ПГСАГ „Пеньо Пенев” е на първо място в индивидуалната надпревара. След него са Боян Петров от МГ "Баба Тонка" и Никола Костадинов от ПГЕЕ „Апостол Арнаудов”. При девойките 8-10 клас шампиони станах ПГ по туризъм "Иван П. Павлов", купата за второ място и тук отиде при АЕГ "Гео Милев", а трети се класираха ПГ по облекло "Недка Иван Лазарова". Лила Лъвчиема и Анелия Асенова от ПГ по туризъм "Иван П. Павлов" са на първо и второ място, а Ева Касабова от АЕГ "Гео Милев" е трета.

Приключи общинското ученическо първенство по тенис на маса в Русе

Завършиха Общинските ученически игри по тенис на маса за учебната 2022-2023 г. Те се проведоха в залата по тенис на маса на СКТМ „Дунав“ в Русе.

На 8 януари се изиграха срещите при момчетата и момичетата 5 – 7 клас. При момчетата победители станаха младите състезатели от МГ „Баба Тонка“, на почетната стълбичка след тях завършиха СУЕЕ „Св. Константин Кирил – Философ“, а ОУ „Васил Априлов“ се класираха трети. Освен в отборната надпревара, се изиграха мачове и за индивидуално класиране като в него на първите три места завършиха Роан Гочев и Борис Златев от МГ „Баба Тонка“ и Мартин Йоргов от СУЕЕ. При момичетата 5-7 клас на първите две места отново завършиха състезателите от МГ „Баба Тонка“ и СУЕЕ „Св. Константин Кирил – Философ“, а трети станаха ОУ „Братя Миладинови“. Индивидуални шампионки станаха Марина Начева, Калина Попова и Валентина Боянова и трите от МГ „Баба Тонка“.

На 9 февруари се проведе състезанието за юноши 8-10 клас. На първо място се класира ПГЕЕ „Апостол Арнаудов”, втори са младите тенисисти от АЕГ „Гео Милев”, а на трето място се нареждат състезателите от ПГСАГ „Пеньо Пенев”. Атила Пламенов от ПГСАГ „Пеньо Пенев” е на първо място в индивидуалната надпревара. След него са Боян Петров от МГ „Баба Тонка“ и Никола Костадинов от ПГЕЕ „Апостол Арнаудов”. При девойките 8-10 клас шампиони станах ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“, купата за второ място и тук отиде при АЕГ „Гео Милев“, а трети се класираха ПГ по облекло „Недка Иван Лазарова“. Лила Лъвчиема и Анелия Асенова от ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“ са на първо и второ място, а Ева Касабова от АЕГ „Гео Милев“ е трета.

Сподели: