Приключи подготовката за цялостното асфалтиране на паркинга при блок „Бачо Киро“

Приключи подготовката за цялостното асфалтиране на паркинга при блок „Бачо Киро“ в кв. Хъшове.

Стартираха дейности по възстановяване и обновяване на фонтана в градинката до общински пазар „Олимп“ в кв. Здравец.

Продължават строителните дейности за възстановяване на настилките в градинката на пл. Дунав.

Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков по отношение работата в ресор „Комунални дейности“ през отминаващата седмица.

Продължават строително-ремонтните дейности в детски художествен център, находящ се на ул. Борисова № 51.

Извършени са локални ремонти по подготовка и асфалтиране /изкърпвания/ на единични разрушения на пътните настилки в квартал Долапите, локалното платно на ул. „Плиска“ при блок „Ахелой“ 1 и 2 , ул. „Сливница“, ул. „Тетово“.

Продължават строително-ремонтни дейности в общинска сграда, намираща се на адрес ул. „Александровска“ 93 ет. 1 (сградата на Централни Хали ), за създаването на нов пенсионерски клуб.

Положена е хоризонталната пътна маркировка на бул. „Липник“ от ул. „Иван Ведър“ до кръговото движение при КАТ и обратно. Положена е и хоризонтална пътна маркировка –пешеходни пътеки и с червена боя пластик на ул. „Студентска“, ул. „Котовск“, ул. „Измаил“, ул. „Мадарски конник“, кръстовището на ул. „Александровска“ с ул. „Майор Узунов“, ул. „Киев“ и кръстовището на ул. „Киев“ с ул. „Братислава“.

Подменени са компрометирани триплексови стъкла на автоспиркови навеси при ул. „Рига“ – Обръщалото и ул. „Доростол“ с ул. Янтра.

Сподели: