Приключи ремонтът на обслужващата улица и на паркинга южно от бл. „Лозенец планина“

Приключи ремонтът на обслужващата улица и на паркинга южно от бл. „Лозенец планина“

Приключи ремонтът на обслужващата улица и на паркинга южно от бл. „Лозенец планина“, като бе поставено и ново осветление. Продължава подготовката за асфалтиране на междублоковото пространство при бл. „Панагюрище“.

Ремонтирани са пропадания на пътното платно на ул. „Цанко Церковски“ и при бл. „Тимок“. Извършен е ремонт на единични разрушения на пътното платно със студен асфалт на ул. „Шипка“, бул. „Цар Освободител“, бул. „Тутракан“, ул. „Битоля“, ул. „Цветница“, ул. „Видин“.

Продължава вътрешният ремонт на помещение в Доходното здание, предназначено за билетен център. Продължава частичният ремонт на подпокривната изолация на Часовника, намиращ се на ул. „Александровска“.

Монтирани са нови предпазни пана на бул. „Цар Освободител“.

Извършен е ремонт на еластична ограда по бул. „България“.

Монтирани са пътни знаци на кръстовището на ул. „Казанлък“ с ул. „Студен кладенец“, кръстовището на Сарайския мост с ул. „Пристанищна“, кръстовището на бул. „Цар Освободител“ с бул. „Бозвели“, кръстовището на ул. „В. Друмев“ с бул. „Родина“, изход от паркинга на магазин Кауфланд с ул. „Страшер планина“.

Демонтирани са излишни пътни знаци за такси стоянки на ул. „Студентска“ и са монтирани забранителни знаци на ул. „Одрин“ по решение на КОБД.

На 18 януари бе въведена временна организация за безопасност на движението /ВОБД/ на ул. „Места“ и ул. „Перущица“ в с. Николово, във връзка с подмяна на водопровод.

Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков и екипът му по отношение работата в ресор „Комунални дейности“ през отминаващата седмица.

Сподели: