При голям интерес се проведе четвъртият през тази година турнир по плажен волейбол  на русенската Subliton arena

При голям интерес се проведе четвъртият през тази година турнир по плажен волейбол  на русенската Subliton arena

Поради големия интерес, този уикенд се проведе четвъртият през тази година турнир по плажен волейбол за мъже на русенската Subliton arena. Той се състоя благодарение на русенската „ДИАНЕЛ“ със собственик Диан Тамахкяров и собственика на Subliton arena и благодетел на спорта в града ни Калоян Георгиев. Нямаше ограничение кой може да се включи в надпреварата. Поради това заявките за участие бяха изненадващо много – 20. Това наложи изиграването на 38 срещи по схемата на двойна елиминация. Въпреки силния вятър в неделя във всяка среща се играха два от три гейма. Първите два бяха до 21 точки с две точки разлика, а при необходимост третият бе до 15 точки с две точки разлика.

С първото място се поздравиха Ангел Павлов и Алекс Николов, следвани от тандемите Румен Илиев/ Денислав Димитров и Радослав Бакърджиев/ Александър Илиев.

За най – атрактивен състезател бе определен Денислав Димитров, а приза за MVP на турнира заслужи Ангел Павлов.

Специалните стилни награди бяха лично връчени от Диан Тамахкяров и Калоян Георгиев. Диан Тамахкяров поздрави участниците с думите: „Важното е да се спортува и да има млади хора“. Изрази също своето задоволство от големия спортен хъс и силен стремеж към победа, но при спазване правилата на феърплея, от двойките. Все пак, основна цел на турнира и не само победата, но и приятната за гледане игра, която изгражда и укрепва приятелството между състезателите не само на арената, но и извън нея.

По традиция „ДИАНЕЛ“ осигури на всеки тим подарък. Този път това бе стилен екип за свободното време.

Това беше най – силният и равностоен мъжки турнир, а 4 – те през тази година – най – добрите през годините.

Сподели: