„Нелсен – Чистота“ ЕООД достави нови съдове за сметосъбиране в кв. "Възраждане"

Проведе се среща с кметовете на малките населени места за определяне на съдовете за битови отпадъци за новата обществена поръчка и основата за определяне на такса „Битов отпадък“

Време за прочитане: < 1 мин.

През отминаващата седмица ръководството на Община Русе проведе среща с кметовете на малките населени места за определяне на съдовете за битови отпадъци за новата обществена поръчка и основата за определяне на такса „Битов отпадък“.

Извърши се проверка от РИОСВ – Русе за поддържане на чистотата и сметосъбирането в населените места – град Мартен, село Николово и село Сандрово. Тя е завършила без забележки.

Продължава почистването на уличните платна и дъждоприемните шахти на територията на град Русе. Ремонтирани бяха общо 5 дъждоприемни и ревизионни шахти по преасфалтираните участъци в междублоковото пространство на жилищните блокове „Марек“, „Берое“ и жил. „Етър“ в кв. Здравец-Изток.

Почистиха се централната градина, кея, автобусни спирки и подлези (по график). Почистиха се терени до ж. п. училище, окосиха се и се почистиха тревни площи около терена за предстоящ мотосъбор. Окосиха се тревни площи около колектора за отпадни води. Извършена е резитба на паднали клони и дървета по сигнал на тел.112 в с. Николово.

Сподели:

Още новини от деня