Програма за смесено обучение по проект CreatINNES ще насърчава творческото мислене

Програма за смесено обучение по проект CreatINNES ще насърчава творческото мислене

Бизнес иновационен център „Инобридж“ разработва програма за иновативно обучение, чрез която ще бъдат насърчавани редица умения, необходими на лицата, които не са пряко ангажирани в творческите и културните сфери на работа, за да бъдат успешни и да просперират в днешния конкурентен свят. Обучението се разработва по проект CreatINNES, в сътрудничество с организации от Западна, Централна и Източна Европа, като се очаква да започне в началото на следващата година.

Програмата „Творческо мислене за иновации“ съдържа 8 модула, насочени към всеки един, който не е зает в творческите и културните сфери на работа, но който иска да научи нещо повече относно дизайнерското мислене, електронната търговия, създаването и промотирането на собствен бранд, критичното мислене, разработването на концепции и други вдъхновяващи и интересни теми.

Учебният материал в програмата е разделен на 8 модула, като специално внимание е обърнато на добрите практики, съвременни тенденции и практическите и актуални казуси. Кратките и ясни уроци са организирани по начин, който позволява ученето по всяко време, на всяко място. Специално подбраните примери стимулират ученето и предлагат практически решения на често срещани проблеми, а тестовете за проверка на знанията след всеки модул позволяват на обучаващите се да следят своя напредък.

Всеки един модул е разработен със старание и професионализъм защото вярваме, че по този начин допринасяме за развитието на следващото поколение таланти и артисти.

CreatINNES е европейски проект, финансиран по програма ЕРАЗЪМ+ за периода 2018-2021. Консорциумът по проекта е съставен от шест европейски организации от България, Франция, Германия, Унгария и Северна Македония, обединени в стратегическо партньорство и посветени на задачата да предоставят ефективни решения на образователните и бизнес нуждите на творческата и културната индустрия. Уебсайт на проекта: www.creatinnes.eu

Сподели:

Още новини от деня