Програма „Тенисът – спорт за всички“ в ТК Русе 2024 г.

Програма „Тенисът – спорт за всички“ в ТК Русе 2024 г.

За поредна година Тенис Клуб Русе има възможност да допринесем за развитието на тениса в гр. Русе и да предоставим безплатни тренировки по тенис на корт за деца на възраст от 6 до 12 години.

Клубът ни бе поканен за участие в програмата „Тенисът – спорт за всички“, организирана от Българска федерация по тенис (БФТ) и подкрепена от Министерство на младежта и спорта и Община Русе.

За програмата „Тенисът – спорт за всички“

Програмата се организира за 10-та поредна година, а целта ѝ е да осигури безплатно тенис обучение за деца от 6 до 12-годишна възраст.

Участие в програмата взимат 34 тенис клуба от 21 населени места в страната, сред които и ТК Русе.

Необходимата екипировка за провеждане на тренировките е изцяло подсигурена от БФТ и ТК Русе, а тенис базата любезно предоставена от Община Русе.

деца вземат безплатни уроци по тенис в ТК Русе

Кога и къде ще се проведат уроците?

Тренировките ще се проведат в месеците от Юни до Октомври, в сутрешните часове и с честота поне веднъж седмично. Уроците ще са общо 30 на брой, а мястото е тенис кортовете в Парка на младежта.

Вижте точна локация на лятната база на ТК Русе.

Как да запишете детето си?

Ако детето ви е родено между 2012 и 2017 г. и желаете да развиете спортната и социалната му култура, то тогава може да се запишете към програмата, която ще се проведе в лятната ни база. Местата са ограничени.

Необходимо е да ни изпратите следната информация:

  • Три имена на детето
  • Дата на раждане
  • Телефон за контакт

Можете да изпратите имейл до [email protected], като е  необходимо да въведете предмет /subject/ на съобщението: ТСВ

Моля да имате предвид, че имейли и съобщения, в които не е вписана необходимата информация, няма да бъдат взети под внимание.

Сподели: