басейн-зала-бокс-възстановителен-център-спортно-училище

Продължават ремонтните дейности в боксовата зала към СУ „Майор Атанас Узунов“

Продължават ремонтните дейности в боксова зала към СУ „Майор Атанас Узунов“.

Продължават дейностите по изграждане на пешеходна алея в зелената част между СК „Ялта“ и Градски стадион.

Извършена е поддръжка на тенис кортове в Парк на младежта.

Извършена е подготовка и организация на транспорт и храна за русенските представители от училищата, участващи на финалите на Ученически игри в гр. Хасково и гр. Габрово.

Извършена е подготовка на спортна зала за провеждане на баскетболни срещи в СК „Дунав“.

Извършена е подготовка на Градския стадион за провеждане на футболна среща „Дунав“ – „Монтана“ и за провеждане на лекоатлетически турнир „Младост“.

Служителите на ОП „Спортни имоти“ почистиха гребна база по академично гребане „Локомотив“ в Лесопарк „Липник“ и подготвяне на държавно първенство.

Извършено е почистване от растителност в двора на бившата гимназия ПГЗХТ “ Проф.д-р Асен Златаров “ гр. Русе.

Младежки парламент – Русе по случай Празника на Русе организира и проведе интерактивната игра „Търсене на Русенски съкровища“, в която взеха участие 20 отбора, всеки от които имаше от 2-ма до 4-ма участници.

ФТС „Зора“ взе участие в празничната великденска програма на Община Русе.

Младежки парламент-Русе организира пролетна акция по случай великденските празници, предназначена за най-малките. Пред Съдебната палата бяха разпънати шатри, където посетителите успяха да украсят яйца и да изработят различни творения с помощта на доброволци.

Младежите от XIII-ти младежки гвардейски отряд към Общински Младежки дом – Русе се срещнаха със своя патрон – президента на Република България Румен Радев.

Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков и екипа му по отношение работата в ресор „Спорт и младежки дейности“ през отминаващата седмица.

Сподели: