басейн-зала-бокс-възстановителен-център-спортно-училище

Продължават ремонтните дейности в боксова зала към СУ „Майор Атанас Узунов“

Продължават ремонтните дейности в боксова зала към СУ „Майор Атанас Узунов.“

Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков и екипа му по отношение работата в ресор „Спорт и младежки дейности“ през отминаващата седмица.

Продължават дейностите по изграждане на пешеходна алея в зелената част между СК „Ялта“ и Градския стадион.

Извършена е поддръжка на тенис кортове в Парк на младежта.

Извършена е подготовка на спортна зала за провеждане на баскетболни срещи в СКБ „Дунав“.

Извършена е подготовка на Градски стадион за провеждане на футболни срещи.

Извършена е подготовка на езерото в Лесопарк „Липник“ за провеждане на държавни и вътрешни първенства за гребните спортове.

Извършено е почистване от растителност на двора в бившата ПГЗСХБТ „Проф. Асен Златаров“.

Оказано е съдействие във връзка с провеждането на XVII Олимпийски спортен фестивал под мотото „Да открием новите олимпийски надежди на България“, който ще се проведе в Албена в периода 26 – 28 май.

Организирана е инициатива „Бъди грамотен“, която ще се проведе на 18 май.

Мажоретен състав „Екстрийм“ участва в национален фестивал на мажоретния танц “Мадарски конник” – Купа Шумен. В тазгодишното издание участие участват мажоретни състави от над 20 града от цялата страна. Близо 850 участници се изявяват в различни дисциплини и възрастови категории. Талантливите момичета от „Екстрийм“ се представят в две възрастови групи, като въпреки сериозната конкуренция те завоюват три първи места.

11-годишната солистка на вокална формация „Приста“ Дария Стефанова участва в международния конкурс „Роза Востока“ и завоюване на най-голямото отличие – Гран При. Наградата е една за целия конкурс и се връчва за изключително представяне.

Сподели: