Продължават ремонтните дейности за полагане на нова асфалтова настилка на ул. „Генерал Радецки“

Продължават ремонтните дейности за полагане на нова асфалтова настилка на ул. „Генерал Радецки“

Продължават ремонтните дейности за полагане на нова асфалтова настилка на ул. „Генерал Радецки“ – в участъка от кръстовището с ул. „Балкан“ до кръстовищата с ул. „Филип Тотю“ и ул. „Пристанищна“.

Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков и екипът му по отношение работата в ресор „Комунални дейности“ през отминаващата седмица.

На 26 февруари започна поетапното въвеждане на временна организация за безопасност на движението /ВОБД/ по улици в гр. Русе, във връзка с подмяна на улично осветление;

Продължава изпълнението на работите по обновяване и благоустрояване на пространствата около бл. „Козница планина“ и бл. „Вежен“ в кв. Родина 1.

Извършени са локални ремонти /изкърпвания/ на разрушения на настилките по протежение на ул. „Капитан Райчо Николов“ и ул. „Киев“.

Ремонтирани и възстановени са дъждоприемни шахти по ул. „Щип“.

Монтирани са 15 нови пътни знака за организация на движението на различни места в града.

Започна монтирането на нови предпазни ограждения по зелената разделителна ивица на бул. „Цар Освободител“ – в участъка от кръговото кръстовище до кръстовището с ул. „Панайот Хитов“.

Подменени са счупени и увредени стъклени прегради с нови на спирките от линиите на градския транспорт, намиращи се по бул. „Ген. Скобелев“, бул.“ Липник“, ул. „Ангел Кънчев“, в кв. Тракцията, по бул. „България“, до Дом за възрастни хора „Приста“, на спирка „Девети километър“ и на пътен възел Охлюва.

Сподели: