Продължават ремонтните дейности по ул. "Чипровци" и междублоковите пространства в кв. "Здравец"

Продължават ремонтните дейности по ул. „Чипровци“ и междублоковите пространства в кв. „Здравец“

Продължават ремонтните дейности по ул. „Чипровци“ и междублоковите пространства в кв. „Здравец“. Това става ясно от днешния отчет на кмета на Община Русе Пенчо Милков по отношение работата на ресор „Комунални дейности“ през отминаващата седмица. Извършени бяха ремонти на локални разрушения на пътните настилки по обходен път свързващ бул. „България“ с път Русе – с. Николово,  ул. „Русофили“, ул. „Васил Друмев“ в Русе, както и в междублоковите пространства на бл. „83“ и „84“ в кв. „Здравец“ и бл. „Есперанто“. Възстановени бяха дъждоприемни шахти на участъци от пътните платна на бул. „България“ и бул. „Тутракан“.

Стартираха строителните дейности по подготовка за полагане на нова асфалтова настилка на паркинга и подхода при бл. „Тича“ в кв. „Здравец“.

Положена бе хоризонталната пътна маркировка по алея „Лилия“, ул. „Киев“, ул. „Мадарски конник“, ул. „Плевен“, ул. „Неофит Рилски“, ул. „Рени“, пред кръстовищата по  ул. „Асен Златаров“, ул. „Ат. Буров“, ул. „П. Хитов“, ул. „П. Берон“, ул. „К. Иречек“, както и обозначаването на паркоместа с пътна маркировка по ул. „Олимпи Панов“, ул. „Пирот“, ул. „Хан Крум“, ул. „Хр. Г. Данов“ и ул. „Цариброд“.

На 2 юни бе въведена временна организация за безопасност на движението (ВОБД) на кръстовището на ул. „Алеи възраждане“ и на ул. „Яребична“ в участъка от ул. „Алеи възраждане“ до ул. „Доростол“, както и на бул. „Родина“ в участъка от до ул. „Солун“ до ул. „Тулча, във връзка с водния цикъл.

Сподели: