улица никола петкова

Продължават ремонтно – възстановителните дейности по уличното осветление в Русе

Време за прочитане: < 1 мин.

Продължават ремонтно – възстановителните дейности по уличното осветление в града. Подменени са 35 изгорели и дефектирали лампи по стълбовете от уличното и парково осветление в града. Извършени са проверки на безопасността на мрежите и съоръженията за външно осветление по 55 улици в кварталите Дружба 3, Цветница, Тракция и Веждата, при което са обезопасени конструкциите и окабеляването на 12 бр. разклонителни кутии към стълбове, предназначени за улично осветление. Започна отстраняването на повреди по електрозахранващите системи на уличното осветление в участъци по бул. Ген. Скобелев и бул. Липник. Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков за отминаващата седмица.

Приключиха ремонтните дейности по вътрешните електрически инсталации и осветление в сградата на Община Русе на ул. Черно море“.

Предприеха се дейности по цялостната подмяна на старите улични осветители с нови енергоефективни ЛЕД тела по ул. Никола Петков, като монтирането им започна от кръговото кръстовище на улиците Потсдам и Тулча.

сн. Архив

Сподели:

Още новини от деня