Продължават строително - ремонтните дейности от втори етап на възстановяване и обновяване на градинката на площад „Доктор Мустаков“

Продължават строително – ремонтните дейности от втори етап на възстановяване и обновяване на градинката на площад „Доктор Мустаков“

Продължават строително – ремонтните дейности от втори етап на възстановяване и обновяване на градинката на площад „Доктор Мустаков“.

Асфалтирани са междублоковото пространство и паркингът на бл. „Мургаш“ в кв. Здравец – Север.

Приключиха строителните дейности по текущия ремонт за възстановяване на настилките в градинката на пл. „Дунав“.

Завърши полагането на хоризонтална пътна маркировка на велоалеи с боя син пластик в разделителната ивица на бул. „Цар Освободител“ до кръговото движение с бул. „Скобелев“.

Положена бе маркировка на хеликоптерната площадка, намираща се на кея под УМБАЛ „Канев“.

Извършени са локални ремонти по подготовка и асфалтиране /изкърпвания/ на единични разрушения на пътните настилки по ул. „Шипка“, ул. „Дондуков – Корсаков“, ул. „Богдан Войвода“, общински път за сметището.

Продължават строително-ремонтните дейности в детския художествен център на ул. „Борисова“ и в Общинския приют за безстопанствени животни.

Продължават строително-ремонтните дейности по възстановяване и обновяване на шадравана до пазарчето „Олимп“ в кв. Здравец.

Това става ясно от седмичния отчет на кмета на Община Русе Пенчо Милков за дейността в ресор „Комунални дейности“.

Положена е хоризонталната пътна маркировка на кръстовището на ул. „Стефан Стамболов“ с бул. „Мидия Енос“, кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“, ул. „Майор Узунов“, кръстовищата на бул. „Бозвели“ с ул. „Муткурова“, с ул. „Видин“, с ул. „Дондуков – Корсаков“, надлъжната маркировка на ул. „П. Д. Петков“.

Подменени са увредени вследствие на ПТП пътни знаци в кръговото движение на ул. „Чипровци“ и на ул. „Поп Богомил“.

На 29 септември бе въведена временна организация за безопасност на движението (ВОБД) на ул. „Яребична“ и ул. „Тича“, във връзка с извършване на основен ремонт.

Сподели: