улица-блок-Панагюрище-2

Продължава подготовката за асфалтиране на междублоковото пространство при блок „Панагюрище“

Продължава подготовката за асфалтиране на междублоковото пространство при блок „Панагюрище“. Ремонтирани са пропадания на пътното платно на бул. „Цар Освободител“ и ул. „Александровска“.

Това става ясно от седмичния отчет на кмета на Община Русе Пенчо Милков по отношение работата в ресор „Комунални дейности“ през отминаващата седмица.

Извършен е ремонт на единични разрушения на пътното платно със студен и фрезован асфалт на ул. „Вит“, ул. „Рига“, ул. „Сърнена гора“ и „Стоян Заимов“. Извършен е ремонт на дъждоприемен оток на бул. „Д. Басарбовски“.

Завършен е частичният ремонт на покрива на складовите помещения в Гробищен парк „Чародейка“.

Продължава вътрешният ремонт на помещение в Доходното здание, предназначено за билетен център. Започна частичен ремонт на подпокривната изолация на Часовника, намиращ се на ул. „Александровска“.

Извършен е ремонт на пътни знаци при бл. „Теодора“, кръстовището на бул. „В. Левски“ с бул. „Хр. Ботев“, кръстовището на ул. „19-ти февруари“ с ул. „Червен“.

Монтирани са пътни знаци за временна организация на движението на бул. „Тутракан“.

Ремонтирана е еластична ограда, вследствие на ПТП, на път I-5 при Гредовия мост и бе затворен с еластична ограда нерагламентиран път в разделителната ивица на път I-5 срещу бившия завод „Зита“.

Сподели: