Професия сериен предприемач – гостува Борис Колев

Заповядайте на 15 април от 19:00 ч. в Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе, за да се запознаете с един от най-успешните млади български предприемачи. Той ще ни разкаже за своя път – от малкия град Търговище до силициевата долина и световните отличия.

Борис Колев ще ни сподели примери от своето развитие и ще ни даде отговори на въпросите:
• През какво трябва да мине българския предприемач за да създаде успешен бизнес?
• Как българска компания може да стъпи на световната сцена? Парите ли са най-важни в бизнеса и къде е мястото на социалната отговорност и етиката?
• Как се намират правилните партньори и има ли такива?
• Можем ли да разчитаме на държавата?
• Има ли тайни пътеки и формули за успех?

За лектора: Борис Колев основава първата си компания, когато е на 18 години. Оттогава за него следват второ място в класацията „Най-успешните млади предприемачи в Европа“ на Business Week Worldwide, второто място за наградата „Най-добър млад мениджър на България“, място в първата класация „30 под 30“ на Forbes и класиране в топ шест на най-успешните млади европейски предприемачи, иноватори и лидери, които имат и значителен принос към обществото.

Към момента е Генерален директор и основател на JT International Group – българска група от компании в сферата на маркетинговите и технологични иновации. Съосновател е на DigiMark, компания за разработката на мобилен софтуер с най-голям ръст сред ИТ сектора в България за 2014 година. А от 2015 година е управляващ директор в DigiMark Ventures, която е технологичен инвеститор в серия от български стартъпи.

Междувременно се занимава с развитие на социални проекти и е бизнес консултант, ментор и гост лектор в български и чужди висши училища по теми като Предприемачество и Социален Бизнес.
Събитието се организира от Фондация Еконт, като част от програмата на Културен център Русе.
Вход свободен. Очакваме ви.

Подобни публикации
Сподели:
ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ В РАЗДЕЛ "НОВИНИ"