Пуснаха 600 билета за феновете на ФК "Левски" за срещата с ФК "Дунав"

Пуснаха 600 билета за феновете на ФК „Левски“ за срещата с ФК „Дунав“

ФК „Дунав“ предостави допълнителна информация на гостуващите фенове на ФК Левски (София), които желаят да се снабдят с билети за сектора за гости. Ще бъдат отпуснати 600 билета, колкото е и капацитетът на сектора (т.н. „клетка“). Продажбата ще започне в петък, 10-ти ноември, като билети ще бъдат продавани само на едно място в Русе – в магазина за „Големи хора“, който се намира на ул. Ангел Кънчев 23.

➡️ В деня на мача, билети ще се продават също така и от 16:30 ч и на касата за гостуващи фенове, която се намира на ул. Кавала (зад бензиностанция „Еко“). Цената е 10 лева. Ако при предварителната продажба се изчерпи цялото количество от 600 билета, което е предвидено за гостуващите фенове, то касата пред сектора за гости няма да работи в деня на мача.

➡️ Напомняме, че билети, закупени за секторите с домакински фенове (дигитални или физически) не важат за сектора с гостуващи привърженици. Също така припомняме, че дигиталните пропуски важат само и единствено за секторите за домакински привърженици. Достъпът до съответните сектори е отразен и на всеки билет. Пропускът е валиден единствено заедно с прикрепения към него фискален документ.

Сподели: