"Пълнолудие. Отложен живот" с Кръстю Лафазанов в Русе

„Пълнолудие. Отложен живот“ с Кръстю Лафазанов в Русе

Време за прочитане: 2 мин.

Театър ЕЛА представя Кръстю Лафазанов в „Пълнолудие. Отложен живот“. Премиерата на пиесата ще бъде на 17 ноември от 17 часав Канев център. Сценарият и постановката са дело на Елена Начева.

„Кръстю Лафазанов като КОМИКадзе взривява идиотските ни страхове в този спектакъл-спасение от ковИдиотилия се делник. Смехотерапия за всеки с всички включени екстри или как да разсмеем сфинкс! Актьорът разкрива своето житие-битие чрез любими образи от лафторските спектакли на лафамилния Театър ЕЛА, през 2020г., на 17 август, изпълнил близо 1/3 век смехотерапевтична дейност.

До среща, приятели на смеха! Пазете билетите си, те са вашите смехополици за пуснати за наша сметка застраховки „гражданска безотговорност при предозиране на смеха“ и „групова рискова срещу задавяне от смях“. Осмелете се да дойдете при нас и да си подарите лечебен смехосеанс от 90 минути с ДДС (Допълнителната Доза Смях).
Молим ви, обърнете внимание – не ви ги даваме на кредит. Не ви отпускаме безлихвен кредит като на самоосигуряващи смеха си. Подаряваме ви ги! И не искаме да ни връщате друго освен Усмивките от сцената огледално преумножени от вас в залата!

Смехът е с доказани лечебни и терапевтични свойства. Както всяко изкуство. Изкуството ни извисява над принизяващите битовизми. Спасява ни от тях. Живото изкуство не може да бъде подменено. То няма алтернатива. Именно заради вълшебството, което се случва в залата, където стотиците ни души стават проводници на Духа, който твори в нас и чрез нас. Ние, артистите сме щастливи, когато ни търсите да съпреживеем заедно в театъра живителните минути чиста радост. Чувстваме се благословени, когато ни позволите да докоснем душите ви с чудодеен и целебен смях.

Оригинална музика за спектакъла и изпълнение: Димитър Льолев-саксофон, Владислав Мичев-тромбон, Димитър Благоев-китара; Евгени Кирилов-бас китара, Мартин Григоров-барабани, Роже Робин Кафалиев-вокал, Георги Крис Кръстев Лафазанов-китара; звук.инж.Красимир Янев; графикатура проф.Иван Газдов; фото Иван Коловоз „Студио Прото“; плакати „Дедракс“ и Георги Крис Лафазанов. Благодарим ви, приятели!“


Как се появи „Пълнолудие Отложен живот“
http://elatheatre.blogspot.com/2020/06/blog-post.html


Събитието организира Театър БЪЛГАРАН, благодарим!
https://bulgaran.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0?fbclid=IwAR0fhyk4VVPsEgRKtGIw7IPfWlGHKa5uCT8WR1jNvAGFzflaT36qPWl6_vA

Билетни каси:
https://bulgaran.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B8.html

Сподели:

Още новини от деня