благотворителна вечеря на „Еквилибриум“

Първата по рода си благотворителна вечеря на „Еквилибриум“ събра 2245 лева

благотворителна вечеря на „Еквилибриум“На 8 декември в новия семеен център „В света на ранното детство“ се състоя първата по рода си благотворителна вечеря, организирана от сдружение „Еквилибриум“.
Прекрасната обстановка в семейния център и допълнителната коледна декорация превърнаха мястото в уютен импровизиран ресторант и всички гости, които закупиха покани и уважиха събитието се почувстваха като във вълшебна приказка.
Това нямаше да е възможно без удивителните и вкусни ястия на шеф Тихомир Радулов и неговия помощник Цветан Димитров, както и без прекрасното обслужване на децата от професионалната гимназия по туризъм в Русе.
Резултатът от събитието е – набрани 2245 лева от продажбите на покани и импровизирания благотворителен щанд по време на вечерята с календарите на Оги и Блаканджиев и Илия Деведжиев, ръчно изработените коледни изделия, предоставени от приложниците Веси, Ани, Сиси и Креми. Благодарим ви!
Специални благодарности на г-н Стоилов и Община Русе, които първи закупиха покани за вечерята и подкрепиха събитието. Благодарим и на всички наши партньори и приятели, които откликнаха, помогнаха ни и споделиха нашата мисия – Фурна „Шогун“, стоматолозите от клиника „Аполония“, прекрасните дами от „Зонта клуб“ Русе и много други, списъкът е дълъг и всеки от тях заслужава нашата признателност и благодарност!
Средствата набрани от благотворителната вечеря, както и тези от Благотворителния базар Без Аналог, които предстои на 16, 17 и 18 декември в МОЛ Русе, ще бъдат използвани за специалните консумативи, медикаменти и хранителни добавки и за допълнителни интервенции за бебета с увреждания в Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания с потребност от постоянни медицински грижи, за които се грижи „Еквилибриум“.
Благодарим и на целия екип на „Еквилибриум“, който се включи в организацията на събитието!

Сподели: