Първа среща на партньорите по проекта “mNEMOpower GO!” се състоя в Полша

Първа среща на партньорите по проекта “mNEMOpower GO!” се състоя в Полша

На 3 и 4 февруари в Горна Устянова и Жешов, Полша, се проведи първата среща на партньорите по проект №2022-1-PL01-KA220-SCH-000086484 “mNEMOpower GO!”, съ-финансиран по програма Еразъм+ на ЕС. От българска страна това е Русенската стопанска камара.

Посещението в малкото начално училище „Герои на полската авиация“ в Горна Устянова беше наистина вдъхновяващо преживяване. Топлото гостоприемство, което получиха, и запознаването с увлекателната история на Жешов, докато обсъждаха всички необходими стъпки за успешното изпълнение на проекта, направиха това пътуване особено незабравимо.

На срещата бяха представени различни увлекателни техники за запомняне от нашия сръбски партньор „Национален център за таланти“, които да се използват при разработването на интересна и ефективна програма за обучение на деца. Съветите, споделени от уважавани педагози, които ще помогнат за прилагането на този стил на обучение, както и обратната връзка от психолог – експерт по училищни оценки, предоставиха ценни сведения за изработването на идеалната учебна програма за успех.

Сподели: