Първа тренировка преди началото на новия сезон в Трета лига проведоха тази вечер на клубната база футболистите на ФК "Локомотив" - Русе

Първа тренировка преди началото на новия сезон в Трета лига проведоха тази вечер на клубната база футболистите на ФК „Локомотив“ – Русе

Първа тренировка преди началото на новия сезон в Трета лига проведоха тази вечер на клубната база футболистите на ФК „Локомотив“ – Русе. В отсъствието на старши треньора Свилен Касабов, който е в чужбина, групата за заниманието бе изведена от капитана Живко Парашкевов.

В тренировката взеха участие 17 футболисти , като имаше отсъстващи по уважителни причини. Живко Парашкевов наблегна на премерени натоварвания, съобразени със началния стадий на подготовката, като фокусът бе с кондиционна насоченост.

Наравно с всички като гост в заниманието се включи и бившият халф на #железничарите Мартин Недков, който поддържа форма с отбора.

#ЧервеноЧерните ще се готвят при домашни условия за сезона в Североизточната Трета лига, чието начало е 12 август. Засега са предвидени следните контроли:

9 юли: Лудогорец II (Разград) – Локомотив

15 юли в Русе: Локомотив – Академик (Свищов)

22 юли в Русе: Локомотив – Реал (Драганяска, окр. Гюргево, Румъния)

29 юли: Локомотив (Русе) – уточнява се съперник

5 август: Локомотив (Горна Оряховица) – Локомотив (Русе)

Сподели: