На 15 януари се проведе първата лекция на Училище за родители за 2019 г. в АГ - комплекса

Първите грижи за новороденото в домашни условия изисняват в „Училище за родители“ в УМБАЛ „Канев“

Време за прочитане: < 1 мин.

„Училище за родители“ към Акушеро-гинекологичен комплекс към УМБАЛ КАНЕВ АД има амбицията да зареди Вас – бъдещите родители, с полезни знания, за да дарите спокойствие и сигурност на най-ценното в живота – Вашето дете!

Кога и къде?
14 май от 13:00ч. в конферентната зала на АГ-комплекса

За първите грижи за новороденото в домашни условия; старша медицинска сестра Галина Барбукова от отделение Неонатология към АГ комплекса;

🧫 Наш гост ще бъде представител на Афродита МЦ – Стволови клетки и Ин витро, който ще Ви разкаже повече за възможността за съхраняване на стволови клетки. Чрез съхранението на стволови клетки на Вашето дете, Вие гарантирате, че при нужда от трансплантация на стволови клетки – детето или генетично свързан член на семейството винаги ще има уникален достъп до пробата.

🧸Нашите дългогодишни партньори от A-Derma Bulgaria ще представят техните продукти, които ще улеснят мамите в грижата за тяхното бебче!

Не пропускайте да вземете и своите подаръци от партньорите в „Училище за родители“ – Aderma и HiPP.

Лекциите са БЕЗПЛАТНИ и са отворени за всеки, който се интересува от темите – бременни мами, татковци, настоящи майки и бащи, и дори баби и дядовци. Всичко, което трябва да направите, е да се обадите предварително на ☎️ 082/887 511 – регистратура на АГ-комплекс, и да се запишете за следващите лекции на „Училище за родители“.

сн. Архив

Сподели:

Още новини от деня