Първият състезателен Sin пътува към Австралия към своя нов собственик – Ричард Бендъл

Първият състезателен Sin пътува към Австралия към своя нов собственик – Ричард Бендъл

SIN CARS са развълнувани да обявят своя нов представител – австралийския гигант – Daytona Sports Cars, собственост на Ричард Бендъл.

Първият състезателен Sin пътува към Австралия към своя нов собственик – Ричард Бендъл! Г-н Бендъл е известен като учредител на MoTeC и моторспорт ентусиаст през целия си живот. От 1960 г. той се състезава с автомобили и мотоциклети, повечето от които е построил и подготвял той. Страстта и решителността на Ричард накараха марката MoTeC да израсне от скромното си начало до световен лидер в технологиите за управление на двигатели, като впечатляващият списък с клиенти включва Le Mans, NASCAR, FIA GT, австралийския V8 Supercars, IndyCar, Рали Дакар, Формула Форд и много други. Г-н Бендел демонстрира дългогодишна ангажираност и изключителен принос към инженерните постижения в австралийския мотоспорт.

Daytona Sports Cars е създадена през 2000 г., за да проектира, произвежда и пуска на пазара репликата “Daytona Coupe Replica”, използвайки съвременни инженерни техники за проектиране и производство, както и да използва настоящия OEEM. компоненти. Те са произвели 14 автомобила, всички от които са конструирани и сертифицирани по австралийските правила за дизайн и всички са били регистрирани. По-голямата част от тях са били или се използват в състезания като Targa Rally. Те са управлявали колите си в шест 12-часови състезания в Австралия и Малайзия през последните пет години и са спечелили шампионата Victorian Sports Car, заедно със спечелването на две 1-часови големи състезания.
Изцяло притежаващи площта си във Виктория, Австралия, спортните автомобили “Дейтона” откриха ново съоръжение, предназначено за новото дилърство на Sin Cars.

Очакваме с нетърпение началото на нашето сътрудничество и бъдещия успех с Sin Cars Australia, които включват участието в серията GT4 GT1 и C.A.M.S. щатски серия състезания.

Sin Australia Pty.ltd. ще подкрепи и последващите собственици на Sin с подготовката за състезания и техническа помощ като част от създаването на състезателен екип, подкрепян от завода.

Подобни публикации
Сподели:
ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ В РАЗДЕЛ "НОВИНИ"