ледена пързалка русе 2018 5

Първото издание на инициативата „Първи стъпки на кънки върху лед“ се проведе утре

Първото издание на инициативата „Първи стъпки на кънки върху лед“ се проведе утре, 24.11.2018 г., от 11:30 до 12:30 часа на ледената пързалка в Русе.  С помощта на двама инструктори ще имат възможност за изява всички, за които карането на кънки върху лед все още се струва непостижимо. Желаещите да се включат ще бъдат запознати как могат да се пързалят по леда безопасно. За начинаещите кънкьори са предвидени обучителни тренажори под формата на пингвинчета и мечета, които ще се предоставят напълно безплатно. В инициативата могат да се включат както деца, така и възрастни.

Събитието се провежда с подкрепата на Фондация „Русе – град на свободния дух“ и е в рамките на програмата на леденото приключение на  RUSE ICE RINC и RUSE ICE FEST.

Русенци и гостите на града, които няма да имат възможност да се включат в урока за начинаещи кънкьори, могат да направят това на 25 ноември /неделя/, от 11:30 до 12:30 часа.

Следващите издания на събитието са предвидени за 2 декември 2018 година, 12 януари , 26 януари и 2 февруари 2019 година.

Сподели: