Първо място за ПГ по туризъм - Русе от първия национален кулинарен фотоконкурс „Моята коледно-новогодишна рецепта“

Първо място за ПГ по туризъм – Русе от първия национален кулинарен фотоконкурс „Моята коледно-новогодишна рецепта“

Време за прочитане: < 1 мин.

ПГ по туризъм – Русе, участва в първия национален кулинарен фотоконкурс „Моята коледно-новогодишна рецепта“. Той е организиран от Кулинарната социална мрежа Mandja.com.

Условието на конкурса беше участниците да приготвят и снимат своите ястия. Изпратените снимки трябваше да бъдат придружени с описание на използваните продукти и начина на приготвяне. Жури на конкурса бяха Андрей Стоилов – един от големите професионални готвачи и кулинари на България, Михаил Марковски – председател на Асоциацията на българските сомелиери, дегустатор с ниво на мастер сомелиер, Григор Толев – управител на Гъбена градина и създател на множество телевизионни кулинарни предавания и Пламен Цветанов – CEO на Mandja.com.

Участниците в конкурса се надпреварваха за две награди: награда за рецепта на публиката, която се определи чрез онлайн гласуване и награда на Mandja.com, която се определи от журито.

От ПГ по туризъм – Русе, участие взе Михаил Иванов от 12 Д клас. С голям ентусиазъм той приготви коледно гювече от тесто с гъби. Неговото ястие се отличи с оригинална и креативна идея. Компетентното жури го класира на ПЪРВО МЯСТО. Заслужено участникът спечели купа, престилка с автографи и уникална къщичка за гъби.

Училищното ръководство поздравява Михаил и неговия ръководител – г-жа Борислава Грозева, за успеха! Пожелава им следващи награди!

Сподели:

Още новини от деня