кръстовище баларев потсдам

Пътинженеринг АД единствена пожела да разшири кръстовището при Търговия на едро

Време за прочитане: < 1 мин.

На вчерашното си заседание нарочна комисия от Община Русе е взела решение да предложи на кмета на Общината да подпише договор за изпълнение на обществена поръчка с предмет “Реконструкция на ул. „Потсдам“ и свързването й с пътен възел бул. „България“ – бул. „Липник“, гр. Русе – Етап I: Реконструкция на ул. „Потсдам“ в участъка на кръстовището и с ул. „Професор Баларев“, гр. Русе”.

Според утвърден от комисията протокол, единствен участник, подал документи е фирмата Пътинженеринг АД, като предложената цена за изпълнение е 323 947.80 лева с ДДС, което е и максимума според условията на поръчката. Кандидатът е събрал максималния брой възможни точки – 100.

В изпълнение на възлагането по настоящата обществена поръчка, определеният Изпълнител, следва да извърши изпълнение на строително-монтажни работи, включващи комплекс от планирани и икономически ефективни дейности за обект “Реконструкция на ул. „Потсдам“ и свързването й с пътен възел бул. „България“ – бул. „Липник“, гр. Русе – Етап I: Реконструкция на ул. „Потсдам“ в участъка на кръстовището и с ул. „Професор Баларев“, гр. Русе”.

Спечелилият поръчката изпълнител има не повече от 54 дни, за да изпълни строително-монтажните работи.

Още по темата четете тук.

Сподели:

Още новини от деня