Радостин Василев, ПП "МЕЧ", в Русе: МЕЧ ще бъде в парламента!

Радостин Василев, ПП „МЕЧ“, в Русе: МЕЧ ще бъде в парламента!

„Каквито и социологии да гледате, каквото и да виждате, най – страшното за тях е, че МЕЧ ще бъде в парламента! МЕЧ ще бъде в парламента, защото аз виждам, обиколих почти цяла България, продължаваме с обиколките, каква енергия и каква надежда, последна, има в хората към мен. Аз съм генерирал доверие заради моите действия! Живях с идеята, че съм предател, наричаха ме всякак, но в крайна сметка истината си намери път“, подчерта по време на обръщението си към членове и симпатизанти сега в Русе председателят на партия „Морал, единство, чест“ /ПП МЕЧ/ Радостин Василев.

По думите му, структурите в страната са готови за предстоящите предсрочни избори за определяне на нов състав на Народното събрание и Европейския парламент. Събрани са експерти с голям опит.

„Успяхме да създадем работеща партия, която да функционира“, категоричен бе той. За три месеца от учредяването на новата партия е постигнато толкова, колкото са направили партии, които дори са били два пъти в управлението на страната. Той даде за пример ПП – ДБ, които почти нямат структури и не желаят да застанат с лицето си към хората и бе категоричен, че ПП – ДБ сега ще разберат какво означава да излъжеш българския народ.

„Социолозите няма да отразят нашето електорално присъствие никъде, защото искат пари, а аз пари няма да им дам“, смята г-н Василев. Две от големите социологически агенции са му казали, че партията ще има парламентарна група. Те дават различни предположения, но поставят условия за „правилно“ измерване след заплащане. „Само че тези пари, които те ми искат за плащане, ми е цялата кампания в цяла България“, каза председателят на новата партия. „На нас никой не ни помага, освен структурите ни“, аргументира се Радостин Василев.

„Аз съм сам в Народното събрание срещу всичко това, което виждате като политическа действителност в България. За съжаление, президентът е част от тази грозна картинка и аз не очаквам нищо добро от негов проект след време, когато се появи, защото се оказа, че кражбите по време на неговите служебни правителства са също толкова брутални, колкото по времето на ГЕРБ“, добави г-н Василев.

От 15 април офисът на партията в Русе работи от 14 часа. Вижте повече тук

Сподели: